vacature mirabeau

Vacature voor Digital Analyst bij Mirabeau

MB_regular_EN_black@2xVind jij het een uitdaging om complexe metingen in te richten, je data-analyse te vertalen naar concrete adviezen en deze te presenteren aan de hand van slimme data-visualisaties?
Wij zoeken een technisch specialist die verantwoordelijk is voor het correct inrichten en onderhouden van verschillende analytics, KPI-dashboards, datamanagement en tag management tools.

Digital Analyst – locatie Amsterdam, Rotterdam

Hoe ziet de functie eruit?

Als Digital Analyst werk je intensief samen met de andere analisten en je maakt deel uit van multidisciplinaire teams met onder andere Interaction Designers, Visual Designers, Front-End Developers en UX-researchers. Je bent van belangrijke waarde bij het voorbereiden en analyseren van conversie optimalisatie trajecten.

Je werkt binnen de afdeling Concept & Design in het Insights team. In dit jonge, dynamische en ondernemende team staat de analyse van online & offline klantgedrag centraal en het omzetten hiervan naar actiegerichte inzichten.

Je kunt allerlei soorten gebruikersdata (feedback, analytics, experimenten) analyseren en gemakkelijk vertalen naar inzichten. Mirabeau past deze inzichten, verkregen uit data & research, toe in haar projecten om de online platformen van onze klanten continu te optimaliseren.

Dit breng je mee

Als technisch Digital Analyst weet jij precies hoe onze klanten het beste Web Analytics tools kunnen implementeren en gebruiken. Met jouw expertise adviseer je onze klanten voor het correct meten, beschikbaar maken van extra variabelen en je weet data op een duidelijke manier te presenteren naar de klant aan de hand van zelf ingerichte dashboards en/of data-visualisaties.

Als persoon ben jij ondernemend, zelf startend en altijd op zoek naar uitdaging. Jij bent communicatief zeer vaardig. Daarnaast ben jij daadkrachtig, leergierig en je bent een teamplayer maar werkt ook goed zelfstandig. Relaties met potentiële en nieuwe klanten ga jij gemakkelijk aan. Naast klantgericht ben je ook ambitieus, resultaatgericht en weet jij mensen te overtuigen.

Wat denk je, heb jij het in je? Check dan eerst nog even ónze checklist:

  • je hebt een hbo- of wo- opleiding afgerond;
  • je hebt minimaal 3 jaar werkervaring binnen een soortgelijke functie;
  • je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels;
  • je bent helemaal thuis in tools zoals: Google Analytics, Google Tag Manager, Adobe Analytics, Sitecore Analytics, Visual Website Optimizer, Optimizely;
  • je kunt KPI’s opstellen en zelfstandig in het begeleiden en implementeren van de meetstrategie;
  • je maakt datavisualisaties allang niet meer in Excel maar in handige tools als Klipfolio, Tableau, Google Data Studio, etc.;
  • kennis van HTML en JavaScript is mooi meegenomen.

Mocht je ons nog niet kennen

Al meer dan vijftien jaar is Mirabeau marktleider in de ontwikkeling van online platformen. Voor een paar van de grootste Nederlandse merken zijn we verantwoordelijk voor hun digitale keten: van strategie en marketing tot implementatie en het beheer van websites en mobiele applicaties. Denk aan Air France-KLM, ING of Thuisbezorgd.nl. Met klanten werken we lang en intensief samen. Daarom is ons uitgangspunt altijd een relatie waarin we elkaar continu uitdagen, zodat zij én wij kunnen groeien.

Waarom Mirabeau?

Omdat wij samen hele mooie dingen maken natuurlijk! Mirabeau is de verzamelnaam voor ruim driehonderd professionals die één ding gemeen hebben: de drive om samen de beste digitale oplossingen te bedenken voor onze klanten. Zonder hen geen Mirabeau. Dat snappen we, en daarom investeren we in relaties, ook die met jou. Met goede arbeidsvoorwaarden, genoeg aandacht voor ontspanning en door een prettige werksfeer te creëren. Onze ruime, open werkplekken en moderne apparatuur dragen daaraan bij.

Mirabeau is onderdeel van Cognizant, één van de wereldwijde marktleiders in digital technology. Voor jou zijn er daardoor ook internationaal mogelijkheden. Blijf jij liever in Nederland of ontdek jij met Mirabeau de wereld? Het mag allemaal. Maak je vooral geen zorgen over je groei, want elk project brengt je nieuwe inzichten, contacten en technieken. Bovendien leer je veel van je collega’s. En als het goed is, zij van jou. Liever meer gestructureerd je kennis opkrikken? Geen probleem; onze Mirabeau Academy is goed gevuld en voor je ontwikkeling is altijd ruimte. Want jouw groei is onze groei.

Enthousiast?

Wil je werken bij een grote digital agency die constant in beweging is, in een informele werksfeer met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkelmogelijkheden? Stuur dan je cv met motivatie naar onze corporate recruiters Marieke Burger en Gina van Berkel en maak gebruik van ons sollicitatieformulier.

Als je vragen hebt over de sollicitatieprocedure, neem gerust contact met ze op via 020 – 595 0550. Heb je inhoudelijke vragen, laat het ons weten. Dan regelen we een gesprek met een van de teamleden. Kun je gelijk vragen of Mirabeau écht zo leuk is.