ADworld Experience 2016 op 14 en 15 april in Bologna, Italië (+korting & vrijkaart)

Op 14 en 15 april vindt in Bologna in Italië het grootste PPC evenement in Zuid-Europa plaatst, met twee dagen vol met geavanceerde seminars op het gebied van AdWords, Persuasion en Conversie Optimalisatie en een dag gevuld met AdWords optimalisatie business cases door sommige van de beste AdWords adverteerders. Je kunt de conferentie bijwonen in Bologna, of online via livestream.

Wil je alles weten over zoekmachinemarketing, PPC en AdWords? Wil je luisteren naar sommige van de bekendste AdWords experts ter wereld? En leren van de beste PPC professionals en SEM partijen zoals Hanapin, Periscopix, Optmyzr, etc., dan is ADworld Experience het congres om heen te gaan.

Hoogtepunten

Op 14 april geeft Frederick Vallaeys, ex Google evangelist en oprichter van Optmyzr, een advanced seminar over AdWords automation. Hij zal ondermeer ingaan op de huidige stand van zaken in de PPC industry, dieper ingaan op de AdWords Quality Score, het runnen van succesvolle shopping campagnes op Google, het inzetten van automation om succesvoller te zijn in AdWords en hoe je AdWords accounts kunt auditten.

Ook op 14 april staan Ton Wesseling & Bart Schultz, twee van de meest bekende CRO experts in Europa, samen op het podium voor een advanced seminar over het toepassen van Overtuigende Psychologie op je Conversie Optimalisatie activiteiten. Ze gaan je helemaal verwennen met fascinerende wetenschappelijk inzichten in het brein van je klanten, hoe je deze inzicht kunt toepassen op een doorgaande optimalisatiecultuur en hoe je er voor kunt zorgen dat je niet de fouten maakt die je concurrenten maken.

15 april zal een dag gevuld zijn PPC business cases, waaronder Performics UK over hoe je kooppieken goed kunt gebruikenMicrosoft over Bing Ads & de toekomst van SearchOnline Dialogue over Psychologie gebruiken om je (landing)pagina’s te optimaliseren en adAlysis over Ad Testing gebruiken om een account te structureren.

Bekijk het volledige programma van ADworld Experience 2016.

Inschrijven

Er zijn verschillende kaarten beschikbaar in de online shop, beginnend vanaf €249 voor een live ticket of de online stream van ADworld Experience 2016. Met de full pass krijg je ook de video’s en slides van al de cursussen. Als lezer van Webanalisten mogen we je ook een korting aanbieden van 10% als je de code testing10 gebruikt.

Verloting vrijkaarten

Vanuit Webanalisten verloten we een vrijkaart voor de online livestream voor ADworld Experience 2016. Wil jij kans maken op een gratis kaart, vul dan simpelweg het formulier in op anali.st/verloting.
Meedoen kan tot donderdag 7 april, 13:30.