Conversie- en analyseboeken voor deze zomer

Het is inmiddels een terugkerend item geworden zo tegen de zomervakantie. Een lijst met boeken die meekunnen op vakantie. Ton Wesseling startte deze traditie en kwam tot de volgende vakantie-boeken-lijst de afgelopen jaren:

Dit maal neem ik het stokje van hem over.

Ik ga over een paar weken heerlijk 2 weken op vakantie en dan heb ik de kans om een stapeltje boeken mee te nemen en te gaan lezen. Deze boeken heb ik al in de koffer gedaan:

1. Verleiden op het Internet

Dit boek van Aartjan van Erkel is onlangs verschenen. Ik heb dit boek al gelezen maar het leent zich prima als naslagwerk en om vaker door te nemen. Het boek kent veel praktische voorbeelden en tips. Aanrader voor deze zomer wat mij betreft “Verleiden op het Internet”.

2. Uitblinkers

Boek van Malcom Gladwell over waarom sommige mensen wel succes hebben. Het is geen zweverig boek alles wordt onderbouwd met onderzoeken van over de hele wereld. Voor mij was dit boek een echte eye-opener die alles in perspectief zet en je helpt om uit te gaan blinken. Het boek Uitblinkers heeft mij veel energie gegeven. Zoveel dat ik het deze vakantie nogmaals ga lezen.

3. Analytics at Work

Boek van Davenport, Harris en Morison over het maken van slimmere beslissingen in je organisatie. Ik verwacht dat het boek mij nieuwe perspectieven geeft over het omgaan met DATA en de vertaalslag hiervan binnen de organisatie. Ik ben benieuwd welke inzichten ik mee neem uit Analytics at Work.

Nu wil ik graag nog 1 of 2 boeken meenemen maar weet niet welke. Ik laat me graag door jou inspireren.

Kortom wat neem jij mee op vakantie?

Reacties (14)

Reacties zijn gesloten.