State of CRO and A/B-testing tools

Enquête: Status van CRO & A/B-testen

Een onderzoek naar de status van conversie optimalisatie en A/B testen in Nederland

Al vaker deed Webanalisten.nl onderzoek naar Nederlandse CRO markt. Dit keer hebben we een nieuwe, anoniem in te vullen, enquête opgezet om meer inzicht te krijgen in de in de methodes, tools en resultaten van optimalisatie specialisten in Nederland. Wat wordt er gedaan om evidence based growth waar te maken? Om de groei en nieuwe ontwikkelingen in de markt in kaart te kunnen brengen zullen we onze lezers twee keer per jaar vragen deze enquête in te vullen.

Start de enquête nu
(enquête sluit op 12 april)

Onder de deelnemers aan deze enquête verloten we een entreekaart voor Emerce Conversion op 13 april 2017 in Amsterdam met onder andere Craig Sullivan en Angie Schottmuller op het podium.

(als je wilt meedingen voor de prijs zul je je email aan het einde van de enquête moeten invullen – dit adres wordt niet gebruikt in de analyse van de enquête resultaten.)

Waar gaat de enquête over?

De enquête is Engelstalig en zal vragen bevatten als: Hoeveel mensen werken er bij jou in het bedrijf aan CRO? Hoe vaak vind je waardevolle inzichten bij het uitvoeren van online experimenten? Welke A/B-test oplossing gebruik je nu het meest?

Worden de resultaten bekend gemaakt?

De geaggregeerde resultaten worden gedeeld op webanalisten.nl en je krijgt een kopie van de belangrijkste uitkomsten (per mail) als je de bij enquête je email adres invult. Er worden geen details van 1 ingevulde enquête openbaar gemaakt. Alle resultaten zijn geanonimiseerd (mocht je je email adres invullen voor ontvangst enquête en meedingen naar de gratis entreekaart voor Emerce Conversion).

De enquête geeft alleen goede inzichten bij voldoende ingevulde vragenlijsten. Daarom aan jou de vraag de vragen zorgvuldig te beantwoorden en dit artikel verder te verspreiden. Onze proefinvuller hadden gemiddeld 12 minuten nodig voor het volledig beantwoorden van alle vragen!

Start de enquête nu
(enquête sluit op 12 april)