Crowdsourcing conversie optimalisatie van Gratisadviseurs.nl

Samen werkenWe have a winner! Het is bekend welke website middels input van de webanalisten.nl lezer met ondersteuning van de webanalisten.nl bloggers geoptimaliseerd gaat worden voor conversie. Na een vliegende start van marketingfacts bleek de strijd te gaan tussen kindamuzik.net en gratisadviseurs.nl. De laatste heeft gewonnen met bijna de helft van alle stemmen:

Dank aan de 4 partijen die niet hebben gewonnen, maar wel wilden meedoen en ook dank aan iedereen die heeft gestemd! 271 stemmen door 266 mensen! Vanaf september gaan we van start met een serie artikelen over deze optimalisatie. Hierdoor wordt je stap voor stap meegenomen hoe je in de praktijk daadwerkelijk conversie kunt verbeteren en kun je daar ook zelf actief in participeren. We zullen starten met het definieren van doelen en eindigen via overleg, analyse, brainstorms en testen eindigen met een beter converterende pagina.

Achtergrondinformatie over gratisadviseurs.nl:
Gratisadviseurs.nl is een kennis platform waar adviseurs binnen het eigen specialisatie vragen beantwoorden die mensen stellen over hun vakgebied. De specialist kan autoriteit claimen en zal veel leads langs zien komen. Genoeg om zijn tijd te investeren in het beantworden van vragen. Inkomsten uit advertenties. Meer vragen per bezoeker en meer adviseurs aanmeldingen zijn het vliegwiel voor meer bezoek. Meer bezoek is meer advertentieinkomsten (hoewel die ook omhoog kunnen per bezoeker). De website heeft 7000 unieke bezoekers per dag (met 16.500 pageviews) en er zijn al meer dan 10.000 vragen van bezoekers beantwoord!

Reacties (0)