Digital Maturity Day, op 21 januari op de High Tech Campus in Eindhoven (+vrijkaarten)

Op donderdag 21 januari vindt voor de eerste maal Digital Maturity Day plaats. Een dag die volledig in het teken staat van digitale transformatie en de centrale rol die data daarin speelt.

Keynote spreker is Stéphane Hamel, erkend thought leader op het vlak van digital analytics en de grondlegger van het Digital Analaytics Maturirty Model. Stéphane komt zijn methodologie toelichten en vertelt welke uitdagingen hij ziet binnen bedrijven die willen inzetten op digitale kanalen.

De andere sprekers van de dag bouwen verder op het framework van Stéphane en lichten toe hoe dat ze dit in de praktijk toepassen. Hoe krijg je de collega’s in je organisatie mee ? Hoe begin je aan een change traject? Waarop leg je de focus? Welke valkuilen zijn te vermijden?

Voor wie?

Digital Maturity Day richt zich op managers actief in marketing, ecommerce, digital, business intelligence of innovation. Maar even goed IT Managers zullen zich aangesproken voelen. De boodschap van DMD16 is immers dat digitale transformatie pas slaagt als heel de organisatie op dezelfde lijn zit. Het is dus zeker geen topic dat zich beperkt tot één van de silo’s. Kortom, iedereen binnen de organisatie die zich actief inzet om meer te gaan doen met de digitale mogelijkheden van vandaag zal dit een erg leerzame dag vinden.

Wat te verwachten?

Op het einde van de dag gaat u naar huis met concrete inzichten en duidelijke methodieken die u kunt inzetten om uw organisatie naar een hoger (digitaal) niveau te tillen. Bovendien is het de uitgelezen kans om Stéphane Hamel aan het werk te zien én om deze autoriteit binnen de analytics wereld persoonlijk te spreken tijdens de Ask Me Anything sessie of het borreluurtje achteraf.

0DA478B3-4583-4FA7-9C70-00052B8AA88A[9]

Bonus: Op 11 januari verloot de organisatie uit de deelnemers 1 bedrijf dat een gratis in-company workshop met Stéphane wint om je digitale transformatie project alvast een vliegende start te geven. Voor meer informatie, kijk op http://digitalmaturityday.com/en/workshop_giveaway.html.

Praktisch

Waar? High Tech Campus, Eindhoven
Wanneer? Donderdag 21 januari 2016
Meer info: www.digitalmaturityday.com

Verloting van gratis entreekaart

Wil je gratis naar de Digital Maturity Day? We verloten 2 kaarten onder de lezers. Wil jij kans maken op een gratis entreekaart, vul dan simpelweg het formulier in op anali.st/verloting.

Meedoen kan tot maandag 11 januari, 9:30.