Dutch CRO Awards

Met korting naar The Dutch CRO Award Night op 21 september!

Op 21 september worden de eerste Dutch CRO Awards uitgereikt. De Dutch CRO awards zijn in het leven geroepen om het beste werk in conversie-optimalisatie en A/B-testing te belonen. De winnaars worden bekend gemaakt tijdens een speciale awardavond in Edel in Amsterdam en jij kunt daar bij zijn!

Eerder al kon je je cases inzenden en vandaag maakt de jury de shortlist van de genomineerden bekend.

Dit zijn de genomineerden:
Ads testing: G-Star, Rituals, ABB Bouwgroep en assem.nl
Mobile: Philips (met twee cases), Intergamma en G-Star
Conversion Test: bol.com, Roompot Vakanties, Essent en Transavia
Personalisation: assem.nl, Aegon Nederland, Jackz.nl en Eneco

Naar de uitreiking van de awards staan er ook diverse interessante sprekers op het programma waaronder André Morys met een presentatie over Digital Transformation.

Voor de Award avond kunnen tickets gekocht worden via dutchcroawards.nl/tickets. Als je gebruik maakt van de kortingscode WEBANALISTENKORTING dan krijg je zelfs 10% korting.

Conversion Rate Optimisation zorgt voor customer centric denken, verlaagt churn en verhoogt klanttevredenheid. Een groeiend specialisme, dat nog niet altijd de aandacht krijgt die het verdient. Tijd dus om organisaties die nu succesvol A/B testen de spotlight te geven en andere te inspireren! Awards zijn er in 4 categorieën: Mobile, Ad Testing, Conversion Tests en Personalisatie. Kijk voor meer informatie & tickets op www.dutchcroawards.nl!

Alle inzendingen voor de Dutch CRO Awards 2017 worden door een vakjury beoordeeld op onder meer effectiviteit, creativiteit en innovatie. De jury bestaat uit de leden van de DDMA commissie CRO, die is samengesteld uit toolingpartijen, digital marketingbureaus en adverteerders. Daarnaast is Webanalisten.nl exclusief mediapartner van het event!

Met korting de awarduitreiking bijwonen?

Als je zelf bij de uitreiking van de CRO Award wilt zijn dan kun je de speciale Webanalisten.nl kortingscode gebruiken.
O.v.v. van WEBANALISTENKORTING krijg je 10% korting op de kaartjes.