Event: MarktpleinDM congres: win 1 gratis entree kaart!

MarktpleinDM media partnerAankomende donderdag 30 en vrijdag 31 oktober vindt het jaarlijkse marktpleinDM congres plaats in Maastricht. In een breed programma op dit online marketing congres is er ook ruim aanbod voor zaken die de gemiddelde webanalist bezighoudt: webanalyse, personalisatie en behavioral targeting. Bedrijven van ANWB tot Dell vertellen over hun inzet van online marketing, Amazon over personalisatie op haar website, Webtrends over de future of search en Wunderloop over Behavioral Targeting. Een mooi programma, waar webanalisten ook met bloggers bij aanwezig zal zijn.

Korting
De kosten voor het 2 daagse congres (met avondprogramma) bedragen 675 euro. Wanneer je op het inschrijfformulier aangeeft van website webanalisten.nl te komen, ontvang je 100 euro korting.

Verloting: 1 gratis kaart
Behalve de genoemde korting mogen wij 1 entree kaart verloten onder de lezers van webanalisten.nl. Wat moet je hiervoor doen?

  1. Registreer jezelf voor webanalisten.nl (als je dat al eerder hebt gedaan kun je inloggen en door naar stap 3).
  2. Met het naar je emailadres verzonden wachtwoord kun je hier inloggen.
  3. In het veld “website” plaats je de URL van MarktpleinDM: http://www.marktpleinDM.nl.

Woensdag a.s. om 10.00 in de ochtend zal middels ouderwets random nummertje kiezen de winnaar van het kaartje worden gekozen en hier in de comments bekend worden gemaakt!

Reacties (3)

Reacties zijn gesloten.