Experimentation culture awards

Experimentation Culture Awards – online event

Tijdens #CH2019 waren er vele discussies over het belang van een experimenteercultuur en -mindset binnen organisaties. Ons werk bestaat niet enkel uit het doen van een experiment, maar het gaat vooral over het verbeteren van het proces, structuur, betrouwbaarheid, democratisering en motivatie voor experimenten en datagedreven besluitvorming.

Wij zijn benieuwd hoe dit bij verschillende organisaties is geregeld en willen hier graag meer aandacht aan besteden…

Daarom is het tijd om de Experimentation Culture Awards op 17 september 2020 aan te kondigen!

Stuur je award case uiterlijk 31 juli op

We willen je graag belonen op het gebied van datagedreven maturity groei in je organisatie (vooral tijdens Covid-19, maar niet daartoe beperkt). Wij zoeken verhalen die anderen zullen inspireren in deze vreemde tijden. En verhalen die ons allemaal inspireren om door te gaan met het onderhouden en verbeteren van een experimenteercultuur. We hebben een inspirerende jury samengesteld die de cases gaat beoordelen en zelf ook presentaties geven tijdens dit online event.

Aanmelden duurt ongeveer 5 minuten en er zijn verschillende awards te winnen:

  • Individuele award: iets wat 1 persoon (jij?) de afgelopen maanden heeft gedaan om de experimenteercultuur in een organisatie of zelfs breder te behouden of te verbeteren.
  • Team award: iets dat een team (jouw team?) de afgelopen maanden heeft gedaan om de experimenteercultuur in de organisatie of zelfs breder te behouden of te verbeteren.
  • Organisatie award: iets dat een organisatie (jouw organisatie?) de afgelopen maanden heeft gedaan om de experimenteercultuur in de organisatie te behouden of te verbeteren.

Meer info en je case opsturen.

Onze sponsors: