Google Analytics user conference 21 april 2010

Google Analytics user conference keynotesOp woensdag 21 april 2010 vindt in de Meervaart in Amsterdam de eerste Google Analytics User Conference plaats. Het congres richt zich op de gebruikers van dit snelgroeiende web analytics pakket. Keynote speakers zijn Phil Mui en Brian Clifton. Mui is Senior Product Manager voor Google Analytics en Clifton is, naast Head of Web Analytics bij Google EMEA, de auteur van het standaardwerk Advanced Web Metrics with Google Analytics.

Doelgroepen

Daniël Markus, initiatiefnemer en mede webanalisten.nl blogger, geeft aan dat ´steeds meer van onze klanten behoefte hebben om kennis te delen met andere gebruikers over de inzet van Google Analytics en het realiseren van resultaat´ en dat vooral de business- en webanalisten ´graag dieper op de mogelijkheden van de nieuwste versie willen ingaan´. Hans van der Meulen, organisator vanuit CRM Lounge, vult aan ´ vanuit mijn activiteiten binnen het NIMA merkte ik dat er steeds meer marketing- en communicatieprofessionals geïnteresseerd zijn en dan vooral in de rapportages en dashboards´.

Programma, entree en kaartverloting!

Naast de 2 genoemde keynotes zullen 6 gecertificeerde Google Analytics partner bureaus aanwezig zijn om in totaal 12 seminars en workshops organiseren. De toegangskosten bedragen 295 euro per persoon, mits je jezelf registreert voor 7 april 2010. Webanalisten.nl is mediapartner van het congres en zal met bloggers aanwezig zijn om achteraf verslag uit te brengen op deze website.

Wij mogen door het mediapartnerschap ook 2 toegangskaarten verloten onder onze lezers! Om hiervoor in aanmerkingen te komen: laat een reactie achter.

De winnaar kiezen we maandagochtend 29 maart om 10.00 door op dat moment wederom de stand van de AEX als losse cijfers bij elkaar op te tellen (zoals 3+3+0+2+5=13 voor 330,25) en met 5 te vermenigvuldigen.

We starten dan bovenaan met tellen (dubbele reacties slaan we over) en als de reacties op zijn gaan we bovenaan weer verder! Zodra we de eerste winnaar tegenkomen gaan we vanaf daar met hetzelfde AEX*5 getal door met tellen voor de 2e winnaar…

Reacties (57)

 1. info@ditisgaaf.nl'

  @Bart

  Gezien het feit dat ze nadat de lijst op is weer bovenaan verder gaan met tellen kan dus zelfs nummer 1 een goede kans maken. 😉 ik hoop het derhalve niet.

 2. info@emarky.nl'

  Het stond nog steeds op de todo om naar een Analytics-targeted conferentie te gaan, dus dit zou een mooie kans zijn zonder naar de knip te hoeven grijpen 😉

 3. info@websonic.nl'

  Bij deze een reactie voor de toegangskaarten, leuke actie!.

 4. info@roaldcraenen.nl'

  Zeer zeker een interessante conferentie, met een vette actie! Hopen dat ik erbij mag zijn 🙂

 5. liesbeth@postcodeloterij.nl'

  Als webanalist bij een loterij moet ik hier natuurlijk ook een gokje wagen

 6. willem.sistermans@jobtrack.nl'

  Lijkt mij erg interessant, ik kom graag in aanmerking voor een kaartje.

 7. annettekonst@hotmail.com'

  Ik zou heeeel graag naar deze conferentie willen. Op mijn werk wil ik meer halen uit Google analytics dan ik nu doe. Alle praktische voorbeelden zijn daarbij welkom!

 8. djappelmoes@gmail.com'

  Zoals een ander treffend schreef: op hoop van willekeur

 9. Verloting gesloten, later vandaag reken ik alles even uit (we houden het spannend.. 🙂
  Stand AEX 10.00 (heb een screenshot) was: 344,38. Voor de tellers onder ons (ga gerust je gang): 3+4+4+3+8 = 22 * 5 = 110!

 10. marco.vrouwenvelder@gmail.com'

  shit net niet gewonnen, ééntje onder de winnaar 🙁

  edit; rekenfoutje gemaakt, volgens mij heb ik gewonnen!.

  Maar het is nog vroeg dus m’n snelle scan kan het ook mis hebben 😉

 11. Ok, daar komt de uitslag: tot en met reactie 43 doet mee aan de verloting. Er vallen 2 reacties tussenuit (nummer 25 en 36, dat zijn trackbacks). In totaal 41 deelnemende reacties. Stand AEX om 10.00 was 344,38. Deze cijfers opgeteld is 3+4+4+3+8 = 22 en maal 5 is dit 110. Met 41 deelnemers is reactie nummer 1 gelijk aan nummer 83 en vanaf daar tellen we verder en is nummer 110 gelijk aan reactie nummer 28. Maarrrr, reactie 25 doet niet mee, dus reactie nummer 29 is de winnaar van de eerste vrijkaart:

  Albert Visser: gefeliciteerd!

  Dan gaan zoals afgesproken verder tellen: reactie nummer 30 = nummer 1, de laatste, nummer 43 is reactie nummer 13 (omdat reactie 36 niet mee doet). De eerste reactie is dan nummer 14, nummer 55 (41 erbij) en nummer 96. Nummer 110 is dan reactie nummer 15!

  Jurjen Jongejan: gefeliciteerd!

  Reken het gerust na. De uitslag wordt officieel vandaag om 18.00. Klachten na die tijd worden niet behandeld! De gegevens van de winnaars worden doorgegeven aan de organisatie. Zij regelen de verdere communicatie.

  Voor alle niet winnaars: tot 7 april betaal je slechts 295 euro entree: http://www.gauc.nl/kaartverkoop.html

 12. m.h.vanhagen@hotmail.com'

  Jaaaa, ik ben er ook bij!!! Hopen dat de AEX index meewerkt!! 🙂

 13. shirleyjernigan@web.de'

  Very great post. I just stumbled upo your bkog and wanted
  to say that I’ve truly enjoyed surfing around your weblog posts.
  After all I’ll be subscribing for your feed
  annd I am hopping you write again very soon!

 14. jacklyncalvin@inbox.com'

  Wow, that’s what I was seeking for, what a information! existing here
  at this blog, thanks admin of this web site.

Reacties zijn gesloten.