Google Analytics user conference 21 april 2010

Google Analytics user conference keynotesOp woensdag 21 april 2010 vindt in de Meervaart in Amsterdam de eerste Google Analytics User Conference plaats. Het congres richt zich op de gebruikers van dit snelgroeiende web analytics pakket. Keynote speakers zijn Phil Mui en Brian Clifton. Mui is Senior Product Manager voor Google Analytics en Clifton is, naast Head of Web Analytics bij Google EMEA, de auteur van het standaardwerk Advanced Web Metrics with Google Analytics.

Doelgroepen

Daniël Markus, initiatiefnemer en mede webanalisten.nl blogger, geeft aan dat ´steeds meer van onze klanten behoefte hebben om kennis te delen met andere gebruikers over de inzet van Google Analytics en het realiseren van resultaat´ en dat vooral de business- en webanalisten ´graag dieper op de mogelijkheden van de nieuwste versie willen ingaan´. Hans van der Meulen, organisator vanuit CRM Lounge, vult aan ´ vanuit mijn activiteiten binnen het NIMA merkte ik dat er steeds meer marketing- en communicatieprofessionals geïnteresseerd zijn en dan vooral in de rapportages en dashboards´.

Programma, entree en kaartverloting!

Naast de 2 genoemde keynotes zullen 6 gecertificeerde Google Analytics partner bureaus aanwezig zijn om in totaal 12 seminars en workshops organiseren. De toegangskosten bedragen 295 euro per persoon, mits je jezelf registreert voor 7 april 2010. Webanalisten.nl is mediapartner van het congres en zal met bloggers aanwezig zijn om achteraf verslag uit te brengen op deze website.

Wij mogen door het mediapartnerschap ook 2 toegangskaarten verloten onder onze lezers! Om hiervoor in aanmerkingen te komen: laat een reactie achter.

De winnaar kiezen we maandagochtend 29 maart om 10.00 door op dat moment wederom de stand van de AEX als losse cijfers bij elkaar op te tellen (zoals 3+3+0+2+5=13 voor 330,25) en met 5 te vermenigvuldigen.

We starten dan bovenaan met tellen (dubbele reacties slaan we over) en als de reacties op zijn gaan we bovenaan weer verder! Zodra we de eerste winnaar tegenkomen gaan we vanaf daar met hetzelfde AEX*5 getal door met tellen voor de 2e winnaar…

Reacties (57)

Reacties zijn gesloten.