Verloting kaarten voor Google Analytics Users Conference en Emerce Performance

In de vierde week van november is Amsterdam de ‘place to be’ voor webanalisten die hongerig zijn naar kennis, met op 20 & 21 november de Google Analytics Users Conference, en op 22 november Emerce Performance.

Naast een leuke korting, verloten wij als mediapartner wij ook nog eens 2 gratis entreekaarten voor #gauc en 4 gratis entreekaarten voor Emerce Performance!

Heb je onze artikelen over deze fantastische events gemist? Lees dan hier wat de Google Analytics Users Conference en Emerce Performance te bieden hebben.

Verloting & korting

Het is natuurlijk lastig kiezen tussen twee fantastische events, dus we maken het je iets makkelijker. Alle lezers van webanalisten.nl kunnen gebruik maken van een korting op de entreeprijs.

Voor de Google Analytics User Conference krijg je 150 euro korting (voor elke dag) op de entreeprijs, door de kortingscode “31WAMGA12” te gebruiken bij je inschrijving.

Voor Emerce Performance krijg je 50 euro korting (voor elke dag) op de entreeprijs, door de kortingscode “perf40jur” te gebruiken bij je inschrijving.

Hoe doe je mee aan de verloting? Ga naar de Webanalisten verloting Facebook-pagina, wordt lid van de groep en vertel ons naar welk event jij wilt en waarom. Donderdag 15 november om 10.00 uur kiezen we de winnaars door op dat moment random te loten.

Wil je zeker zijn van een kaartje voor een (of beide) van deze events, maar toch meedoen met de verloting? Geen probleem! Als je nu al je kaartjes koopt en je blijk straks de winnaar te zijn, zullen de organisaties je reeds gekochte kaartjes restitueren.*

*Dit geldt alleen voor kaarten die met onze kortingscode gekocht worden. Kaarten die reeds gekocht zijn kunnen niet meer gerestitueerd worden.

Reacties (2)

  1. Gerry_01@hotmail.com'

    Top dat jullie een verloting houden voor gauc en emerce performance. Beide evenementen vinden plaats tussen 20 en 22 november, worden de winnaars dan niet een beetje laat geïnformeerd als de trekkings-datum op 15 mei valt?

    • We herinneren ze in mei nog een keer wat een fantastische gratis dag ze in november gehad hebben, dus dat het niet erg is om wat extra aan de vakantie met partner/kids uit te geven 😉

      (bedankt voor de heads-up)

Reacties zijn gesloten.