Google Analytics Users Conference op 20 & 21 november

De vierde editie van de Google Analytics Users Conference wordt op 20 & 21 november gehouden in Amsterdam! Samen met Google Nederland organiseren negen Google Analytics Certified Partners een tweedaags congres. Deze editie richt zich op het optimaliseren van Adwords met gebruik van Google Analytics.

Google Analytics User Conference 2012
AdWords Edition

Wanneer: 20 november Training Day & 21 november Conference Day
Waar: Taets Art and Event Park, Zaandam/Amsterdam

Training Day – 20 november

Op de Training Day (20 november) zie je wat er allemaal mogelijk is met Google Analytics. Perfect voor bureaus, MKB-ers, marketing- en communicatieprofessionals. Deze dag richt zich op ‘Beginning en Intermediate level’ gebruikers die meer uit Google Analytics en AdWords willen halen. Leer je AdWords campagne te optimaliseren met Analytics tijdens één van de diverse workshops. Ook kan je jouw site tijdens een van de clinics door consultants laten toetsen.

Bekijk hier het programma van de Training Day op 20 november.

Conference Day – 21 november

De Conference Day (21 november) gaat de diepte in, gericht op ‘Power Users’, zoals marketeers, business- & webanalisten. De Google keynote sprekers en de Google Analytics Certified Partners belichten de meest geavanceerde mogelijkheden van Google Adwords in verschillende Master Classes. Ze geven je een kijkje in de nabije toekomst, opties voor conversieverbetering en nog veel meer. Keynote sprekers van Google die nu bekend zijn: Stefan Schnabl, Product Manager Google Analytics en Joris Merks, Research Manager bij Google.

Bekijk hier het programma van de Conference Day op 21 november.

Ontdekken welke dag bij jou past?

Ga dan naar gauc.nl

Verloting & korting

Alle lezers van webanalisten.nl kunnen gebruik maken van een korting van 150 euro (voor elke dag) op de entreeprijs, door de kortingscode “31WAMGA12” te gebruiken bij je inschrijving.

Als mediapartner verloten wij echter ook nog eens 2 gratis entreekaarten! Lees in deze post hoe jij kans kan maken op die kaarten.

Wil je zeker zijn van een kaartje, maar toch meedoen met de verloting? Geen probleem! Als je nu al je kaartjes koopt en je blijk straks de winnaar te zijn, zal de organisatie van de Google Analytics Users Conference je reeds gekochte kaartjes restitueren.*

* Dit geldt alleen voor kaarten die met onze kortingscode gekocht worden. Kaarten die reeds gekocht zijn kunnen niet meer gerestitueerd worden.