Het ultieme analytics en conversie websites overzicht

Je kunt er nu aan meewerken om deze lijst te maken. Lees het artikel hieronder of ga direct naar de voorlopige lijst.

We zijn al enige tijd samen met Freshter en CLEVER°FRANKE bezig met het herontwerp van webanalisten.nl. Op het webanalytics congres 2010 heb ik de eerste voorbeelden laten zien, binnenkort volgt daar meer van op deze website. Op basis van jullie wensen en die van onszelf hebben we bij de functionaliteiten uitwerking ook een functionaliteit opgenomen (punt 7) waarbij we julie op de hoogte houden van de, volgens ons, beste webanalyse en conversie optimalisatie artikelen op andere (buitenlandse) weblogs.

Aggregatie van relevante artikelen

Twtpick analytics and conversion websites listOm de informatie te kunnen aggregeren hebben we in het verleden al eens een groepje RSS feeds bij elkaar gezocht en in Google Reader geplaatst. Dit gebruiken we momenteel als inspiratie, maar de artikelen die we waardevol vinden (en toevoegen aan onze favorieten) willen we nu dus gaan doorplaatsen op de nieuwe webanalisten website.

Zoeken naar de juiste bronnen

Om volledig te zijn zijn we op zoek naar de beste webanalyse en conversie optimalisatie websites (bij voorkeur engelstalig) van dit moment. Hiervoor gebruiken we een applicatie genaamd Twtpick.in. Iedereen met een twitter account kan hier websites aan toevoegen en een positieve of negatieve stem uitbrengen op websites in de lijst. We hebben zelf al 15 sites toegevoegd aan deze lijst.

AvinashJe kunt de achterliggende websites bekijken door een item op de lijst aan te klikken, dan krijg je een kader zoals hiernaast te zien. Doel is om tot een objectieve en gewaardeerde lijst te komen die wij in de gaten gaan houden op relevante artikelen (en deze publiceren als tip op webanalisten.nl). Mocht je geen twitter account hebben -> gebruik de reactie mogelijkheid onder dit artikel op te melden welke site je nog mist, dan voegen wij ‘m voor je toe! Veel dank alvast!

Klik hier om te stemmen en/of nieuwe sites op te geven op onze “analytics and conversion websites” lijst.

Reacties (2)

  1. Hi André. Dank voor de waardevolle toevoegingen. Vergeet ook niet te stemmen op wat je goed vindt en wat niet. Het hoeft niet perse in het Engels (in schreef “bij voorkeur”). De NL blogs zijn echter bij ons redelijk bekend (zie ook uitslag lezers enquete) en ik hoop op internationale hulp voor het maken van de lijst via twitter. Dan is het handig dat de average reader de site uit de lijst wel kan begrijpen!

Reacties zijn gesloten.