State of CRO and A/B-testing tools

Inspiratie voor 2018

In onze terugblik op 2017 hebben we met trots een lijstje gedeeld met de meest gelezen artikelen van 2017. Natuurlijk hopen we aan het eind van 2018 net zo’n mooie lijst met jullie te kunnen delen. Om de kwaliteit van ons platform te behouden en waar mogelijk te verbeteren willen we graag van jullie als lezers/bezoekers horen wat jullie vonden van webanalisten.nl in 2017.

Via een korte vragenlijst ontvangen wij graag jullie feedback. Welke events vonden jullie interessant? Waar willen jullie meer over lezen? En welke onderwerpen moeten absoluut vermeden worden in 2018?

Ga hier naar de enquête: https://anali.st/feedback2017

Met alle informatie die we uit de enquête halen hopen we jullie weer een mooi jaar te bieden met interessante events, sterke artikelen en gezellige bijeenkomsten.

Wil je ook meeschrijven in 2018?

Meld je dan nu aan als blogger voor webanalisten.nl! Webanalisten.nl is al jaren het leidende platform voor online analyse en optimalisatie. Sinds 2008 bloggen verschillende experts en passievolle kenners over interessante onderwerpen waar zij anderen weer mee inspireren. Daar zijn we al jaren erg blij mee.

Wij helpen je graag

Wil je graag bloggen, maar weet je niet goed hoe of waarover? Doormiddel van onze surveys en feedback van onze lezers zijn we goed op de hoogte van alles wat er speelt in de markt. Wij geven je dan ook graag wat inspiratie of helpen je tijdens het schrijfproces door middel van schriftelijke feedback.

Deel je kennis

  • Als blogger word je onderdeel van onze hechte community
  • Je individuele kennis en (blog)ervaring groeit
  • Je expertise en autoriteit als specialist groeit
  • Vaste bloggers krijgen de kans om gratis naar coole evenementen (Emerce Conversion, Digital
  • Analytics Congres, Webanalytics Congres etc.) te gaan om hier verslag van te doen!

Meeschrijven in 2018? Klik hier!