Kiezen van een artikel voor publicatie tijdschrift Twinkle (1)

Zoals eerder aangekondigd werkt webanalisten.nl samen met hét tijdschrift voor ecommerce Twinkle. Maandelijks zal in dit tijdschrift een artikel worden geplaatst waarvan de content afkomstig is van deze website. De deadline voor het opleveren van het Twinkle artikel is volgende week, dus tijd om te gaan bepalen welk artikel vanaf webanalisten.nl het gaat worden. Reinout en ondergetekende hebben gezamenlijk een top 5 uitgekozen (op basis van bezoek, comments, inlinks en geschiktheid). Aan ieder ander de vraag om te stemmen op jouw voorkeur. De 5 opties worden eerst beschreven en daaronder volgt de (update 13 juli: uitslag van de) poll:

[update 13 juli, 23.47: de uitslag van de poll]

  1. 10 tips voor een goed dashboard – 41%
  2. ANWB internal search / dakkoffer case – 25%
  3. Webwinkel optimalisatie tips – 16%
  4. Gratis Tools: Clicktale en Crazyegg – 12%
  5. Optimalisatie van images – 6%

André gefeliciteerd! Dit betekent dat vanuit het “10 tips voor een goed dashboard” artikel en de comments hierop een artikel wordt geschreven voor de aankomende Twinkle.

Allen, dank voor het stemmen. Was voor ons een mooie mogelijkheid om surveygizmo eens uit te testen als feedback tool. Deze gaan we niet gebruiken voor de volgende poll en direct input voor een vergelijkingsartikel van survey tools en spamgevoeligheid hiervan…

Reacties (5)

Reacties zijn gesloten.