MeasureBowling Utrecht

MeasureBowling Utrecht weer geslaagd!

Vorige week donderdag (13 juni) was het weer tijd om te bowlen! Via onze Webanalisten Meetup groep hadden zich zo’n 70 webanalisten en optimalisatie specialisten aangemeld voor MeasureBowling Utrecht.

measurebowling utrecht

MeasureBowling is niets meer en niets minder dan een gezellige avond bowlen, drinken, snacken en kletsen met vakidioten onder elkaar. Puur voor de lol. Hoewel… voor sommigen ging het er nog behoorlijk serieus aan toe. Vorig jaar had Nederland de hoogste score wereldwijd. Dit jaar moesten we het, dankzij Max Tijdeman, doen met een tweede plek! Er deden meer dan 300 mensen uit bijna 20 landen mee aan deze internationale competitie.

Om mee te dingen naar de titel ‘Best Nerd Shirt’ hadden sommigen hun best gedaan 🙂

measurebowling utrecht

Dit was alweer de 11e editie van MeasureBowling en Nederland is al sinds de eerste editie enthousiaste deelnemer. De opkomst is al jaren nergens zo hoog als in ons land. En dat te bedenken dat andere steden als New York, Parijs en Toronto ook meedoen.

Wil je ook eens aanwezig zijn bij een van onze Webanalisten events? Meld je dan aan bij onze Meetup groep zodat we je op de hoogte kunnen houden.

Sponsors MeasureBowling Utrecht

MeasureBowling 2019 werd mede mogelijk gemaakt door:

Adobe: Adobe gives everyone — from emerging artists to global brands — everything they need to design and deliver exceptional digital experiences.

Online Dialogue: Data en psychologie gedreven optimalisatie.

Smart Notifications: Automatically turn visitors into buyers with persuasive messages on your website.

Webanalisten.nl: Nederlandse content community over analytics & optimization