Vacature: Netprofiler zoekt Web Analist (vast / freelance)

Netprofiler logoNetprofiler is een online marketing bureau dat klanten helpt om hun online resultaat te meten en te verbeteren. De 15 consultants van Netprofiler helpen bedrijven met zoekmachine marketing, website verbeteringsprojecten en web analytics. Vanuit Amstelveen bieden wij oplossingen aan de top 500 organisaties in Nederland.

Netprofiler is een bedrijf met een informele sfeer waarin jonge enthousiaste collega´s meewerken aan het succes en de verdere groei. Wij zoeken op korte termijn een:

Web Analist

vast / freelance

Als Web Analist adviseer je onze klanten bij hun (e-)marketingactiviteiten. Als Web Analist begrijp je wat Key Performance Indicators (KPI´s) zijn en ben je in staat om aan de hand van doelstellingen van een internetsite de rapportagebehoefte vast te stellen.

Werkzaamheden

  • In samenspraak met de klant bepalen wat de eisen en wensen zijn.
  • Analyseren en rapporteren van websitedata en bezoekersgedrag.
  • Adviseren bij analytische vraagstukken.
  • Beheer, optimalisatie en implementatie en gebruik van Google Analytics, WebTrends en Omniture SiteCatalyst.

Profiel voor deze functie zoeken wij een zelfstandige specialist met minimaal HBO werk- en denkniveau. Je hebt een goed analytisch vermogen, bent punctueel, hebt goede contactuele eigenschappen en een servicegerichte instelling. Ervaring met webanalyse oplossingen is een pré.

Wij bieden een zeer boeiende baan, leuke collega´s en uitdagend werk in een dynamische (leer)omgeving. Je salaris is meer dan marktconform inclusief pensioen en aansluitend bij je kennis en ervaring.

In deze functie leer je de verschillende online marketing instrumenten beter kennen en is er veel ruimte voor eigen initiatief, samenwerking, training en opleiding. Je bent werkzaam op ons kantoor in Amstelveen. Wij werken voor diverse grote en kleinere opdrachtgevers in uiteenlopende branches.

Je sollicitatiebrief kun je via e-mail sturen naar Frans Appels, frans@netprofiler.nl. Meer informatie kun je vinden op onze website: www.netprofiler.nl.

Netprofiler BV – Bouwerij 4 – 1185 XX – Amstelveen – Tel: 020 – 345 94 88
Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld