opleiding Conversie Specialist

Vacature voor Content Marketeer bij Online Dialogue

Om een volgende stap te kunnen zetten in de groeiambitie is Online Dialogue per direct op zoek naar een ervaren Content Marketeer die zich graag vastbijt in de uitdaging om onze visie, werkwijze en werkzaamheden zichtbaar te maken voor de wereld.

Als thought leader erkennen we veel waarde aan het delen van onze visie op marktontwikkeling, verbeterende werkmethoden, de seminars die we organiseren, de ervaringen die we opdoen, kleine nieuws feitjes, onze aanwezigheid op (internationale) podia, de successen die we boeken, enz.

Als Content Marketeer verzamel, bundel en publiceer je hierover in de vorm van: blogartikelen, video interviews, Facebook updates, white papers, nieuwsbrieven, tweets. Noem het maar op…

Kortom, je doet er alles aan om de juiste informatie zichtbaar te maken voor de juiste persoon.

Verder houd je je bezig met:

 • Het organiseren en bijhouden van de publicatie- en eventkalender voor verschillende content platformen (o.a. de Online Dialogue blog, Webanalisten.nl, Emerce, Marketingfacts en Twinkle).
 • Het doorgronden van de input afkomstig van de vakidioten (die we liefkozend collega’s noemen) en hun jargon vertalen naar een samenhangend begrijpelijk verhaal.
 • Het optimaliseren van bestaande en nieuwe content voor lezers en zoekmachines.
 • Het opzetten en inplannen van de communicatie rondom alle evenementen die wij bij Online Dialogue organiseren.
 • Het promoten van alle kennis, successen en activiteiten van Online Dialogue.

Wat kunnen wij jou bieden:

 • een uitdagende functie in een open, enthousiaste, leergierige, continu innoverende en voorop lopende organisatie;
 • full-time dienstverband (32 tot 40 uur);
 • een passend salaris, afhankelijk van je ervaring;
 • enthousiast team met leuke, gezellige, gedreven en ambitieuze collega’s die je “als vakidioten zou kunnen bestempelen”;
 • een kantoor op kruip afstand van Utrecht Centraal.

Jij hebt:

 • minimaal 1 of 2 jaar werkervaring;
 • hbo of academisch werk- en denkniveau;
 • uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en schrift in het Nederlands en Engels;
 • kennis over het beheer van websites ( WordPress, SEO, SEA, Analytics en Adwords);
 • (maar vooral) plezier in je werk.

Hoe ziet zomaar een dag bij Online Dialogue eruit?

Je dag begint met een vergadering met het PR team. Samen nemen jullie de content- en eventkalender door en bespreken alle deadlines. Nadat de planning duidelijk is en de taken verdeeld zijn ga je aan de slag met de voorbereidingen voor het eerste artikel dat die week gepubliceerd wordt over de valkuilen van time on page. De input is geleverd door je collega webanalist en nu is het aan jou om eventuele aanpassingen te doen op taalniveau en onduidelijkheden betreft de inhoud te verhelderen. Als je het artikel helemaal doorgelopen hebt stuur je de feedback naar je collega die er vervolgens nogmaals naar kijkt.

Het is 10:30 uur en het is tijd voor de week stand-up. Nadat de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van sales en alle lopende projecten zijn gedeeld maak je bekend welke artikelen deze week gepubliceerd worden. Vlak voor de lunch heb je nog een meeting met het marketing team en verstuur je de nieuwsbrief. Vervolgens lunch je, zoals gebruikelijk met je collega’s, in Meeting Plaza in Hoog Catharijne even buiten de deur. Na dit gezellige intermezzo werk je in de middag verder aan de casestudy over de ontwikkeling van een wereldwijd CRO programma van onze klanten.

De feedback op het artikel van je collega is verwerkt dus je kunt het artikel opmaken in wordpress, publiceren en delen op social media. Je communiceert met een externe uitgever over de publicatie van een van je artikelen en eindigt de dag met het uitwerken van je aantekeningen over het congres afgelopen donderdag.

Hoe reageer je op deze vacature?

Is alles duidelijk en ben je geïnteresseerd in de vacature? Of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Eddy Morreau:

+3130 4100 179
eddy.morreau@onlinedialogue.com

Wil je meteen een goede indruk op ons maken?

Schrijf dan voor je sollicitatie al een artikel voor op onze eigen Online Dialogue blog.

Wanneer de informatie binnen is, krijg je snel een reactie. Er is geen deadline voor reactie maar zodra de vacature is vervuld, vermelden wij dit direct op deze website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.