Vacature voor Marketing Analyst bij Landal GreenParks

Logo Landal GreenParksInteresse in het actuele Webanalisten.nl vacature aanbod? Kijk dan op onze vacature pagina.

Op zoek naar een van de meest dynamische functies binnen marketing? Jouw analyses helpen Landal GreenParks doelgroepen en markten optimaal in kaart te brengen. Of je het nu doet in cijfers of woorden, jouw mening is onderbouwd. Als Marketing Analyst optimaliseer je de customer journey, voeg je waardevolle informatie toe aan de marktbewerkingscampagnes en daarmee draag je bij aan onze successen. Ben jij nieuwsgierig naar cijfers en trends en vertaal jij dit naar een heldere betekenis voor Landal? Dan is dit jouw plek!

Marketing Analyst
Fulltime – Hoofdkantoor Leidschendam

Onze gasten leggen een weg af voordat zij daadwerkelijk op een van onze parken verblijven. Wij willen het onze gasten in alle stappen van deze ‘reis’ zo makkelijk en aantrekkelijk mogelijk maken. We willen het maximale halen uit ons marketingactiviteiten en jij kunt hier aan bijdragen door:

 • marktonderzoeken te verzorgen, die inzicht geven in de gastbeleving en het gastgedrag
 • jouw bijdrage te leveren aan de marketinganalyses
 • de resultaten van onze campagnes in kaart te brengen via heldere rapportages en de analyses hierop
 • alle trends en ontwikkelingen in de markt bij te houden en om te zetten in mogelijkheden voor Landal
 • commerciële kansen op te merken, waarmee we de gastbeleving en omzet kunnen optimaliseren

Als Marketing Analyst maak je onderdeel uit van het Knowledge Center, waar we Landal-breed werken. Landal beschouwt ons team als het geweten van de organisatie, voor alle merken en alle markten. Onze focusgebieden zijn: consultancy voor het marketingprogramma en consultancy voor de gastervaring. We baseren onze kennis op analyses over boekingsgedrag, gastprofielen, webgebruik, gastonderzoek en marktonderzoek. We zetten een breed scala aan marktonderzoeken in, waarin de komende jaren verder willen ontwikkelen. De onderzoeken vinden voornamelijk plaats op de Nederlandse, Belgische en Duitse markt. Onze analyse- en modelleringstechnieken optimaliseren en innoveren we voortdurend.

Eigen initiatief kunnen we erg waarderen. Dus wacht niet af tot iemand met een idee komt, maar laat van je horen. Met jouw inzet willen we de afdeling naar een hoger plan brengen.

Dit breng je mee naar Landal GreenParks

De ideale kandidaat heeft een passie voor cijfers, statistieken en data en weet dit ook nog met het juiste gevoel te vertalen naar heldere inzichten voor Landal. Je brengt alles nauwkeurig in kaart en gaat vooruitstrevend te werk. Je weet deze functie tot een succes te maken, doordat je dit meebrengt:

 • een afgeronde hbo- of wo-opleiding ervaring in een analytische marketingfunctie, zoals bijvoorbeeld Data-analist, Marketing Analist, Database Marketeer
 • ervaring met het opzetten en uitvoeren van markonderzoeken (tevredenheid, naamsbekendheid, imago, panels)
 • ervaring met statistische pakketten
 • ervaring met Business Intelligence systemen als Cognos of Business Objects is een pré
 • communicatieve skills, in het Nederlands én Engels
 • eigenlijk gaan we ervan uit dat je een uitgebreide kennis hebt van Microsoft Excel, dus dat je daar goed mee uit de voeten kunt

Jouw werkomgeving

Het geweten van de organisatie, dat zijn wij. We focussen ons op consultancy voor het marketingprogramma en voor de gastervaring. En dat doen we op basis van analyses over boekingsgedrag, gastprofielen, webgebruik, gastonderzoek en marktonderzoek. Onze analyse- en modelleringstechnieken optimaliseren en innoveren we voortdurend. Wij zijn dé plek waar je met eigen initiatief heel ver komt. Want daarmee help je ons allemaal naar een hoger plan en daar willen we graag komen. We werken dan ook hard met zijn allen, maar hebben ook allemaal veel plezier in wat we doen. Om kennis op te halen en te delen hebben we veel contact met alle afdelingen binnen de parken en kantoren van Landal. Met 5 vaste collega’s, een director, een guest program consultant, 2 marketing analysts en een database marketeer, komen we soms handen tekort. Dan hebben we gelukkig altijd wel een stagiair of hulpkracht die ons ondersteunt. We vormen een sterk en gezellig team, dat vooruitstrevend werkt en een mooie waardevolle rol mag spelen in onze organisatie.

Dit verdien je bij Landal GreenParks

Eerlijk is eerlijk, werken bij Landal GreenParks betekent hard werken. Samen zetten we alles op alles om onze gasten het beste te bieden. Als jij meedoet, wordt je harde werken door ons beloond met:

 • Een jaarcontract met een proeftijd van twee maanden
 • Een salaris dat goed past bij het niveau van de functie en je achtergrond
 • 26 vakantiedagen bij een fulltime werkweek*
 • Uitgebreide trainings- en opleidingsmogelijkheden via (o.a.) onze Landal Academy
 • Een reiskostenvergoeding conform de Landal reiskostentabel. Indien je besluit om met het openbaar vervoer te reizen, worden de door jou te maken reiskosten 100% vergoed. Landal wil namelijk haar medewerkers stimuleren om met het openbaar vervoer naar de werkplek te komen
 • Deelname aan pensioen
 • Diverse collectieve verzekeringen
 • Een gunstige personeelsboekingsregeling
 • En nog meer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

*Een fulltime dienstverband bij Landal kent een 38-urige werkweek.

Kan Landal dankzij jouw onderzoeken, analyses en inzichten de markt optimaal bedienen en de resultaten maximaliseren? Dan maken we graag kennis met je. Solliciteer nu via WerkenbijLandal.nl.

Interesse in het actuele Webanalisten.nl vacature aanbod?
Kijk dan op onze vacature pagina.