Vacature voor Online marketeer bij ASN Bank

ASN Bank zoekt een

Online marketeer – 36 uur – in Den Haag (soms Utrecht)

Zo ziet jouw baan eruit

Weet jij onze doelgroep te bereiken door personalisatiedialogen in te richten en onze digitale kanalen te optimaliseren?

Als online marketeer lever je een actieve bijdrage aan het multidisciplinaire marketing & online team. Samen met je collega online marketeer en de contentmanager optimaliseer je de website door o.a. A/B-tests en personalisatiedialogen te ontwikkelen en in te richten. Je hebt ervaring met werken met een DMP en je initieert actief nieuwe ideeën om de klantwaardering en de conversie te optimaliseren. Je denkt creatief na over het online bereiken en activeren van de ASN-doelgroep. Samen met collega’s in je team en andere afdelingen werk je nauw samen aan de klantgerichte doorontwikkeling van de digitale kanalen van ASN Bank. 

Je hebt de volgende verantwoordelijkheden:

 • Initiëren en inrichten van A/B-tests en personalisatie in het DMP en deze continu analyseren en bijsturen.
 • Bijdrage aan de realisatie van de KPI’s op het gebied van relevantie, conversie, CES en NPS.
 • Vertegenwoordiger van ASN Bank in hieraan gerelateerde projecten en multi-merkteams.
 • Een inspirerende en daadkrachtige bijdrage aan de doorontwikkeling van de digitale kanalen (website, app en mijn-omgeving) van ASN Bank i.s.m. met collega’s van Marketing & Online, Communicatie, Informatiemanagement en de Volksbank.

Je bent een bevlogen, proactieve en ervaren online marketeer. Als teamspeler en adviseur beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied en in staat deze te vertalen naar de dagelijkse praktijk. Je wordt enthousiast van de duurzame missie van ASN Bank en draagt hier graag je steentje aan bij. Je staat stevig in je schoenen en bent goed in prioriteren, waarbij je altijd gaat voor het beste digitale resultaat. Voel je je hierdoor aangesproken? Reageer dan direct.  

En verder? 

 • Verbondenheid met de missie van ASN Bank.
 • HBO/WO niveau met minimaal 3 jaar relevante werkervaring als online marketeer.
 • Je hebt ervaring met het werken bij een A-merk organisatie en hebt een grote mate van organisatiesensitiviteit.
 • Up to date tooling ervaring op het gebied van DMP inclusief analytics, SEO en CRO. 
 • Bewezen klantgerichtheid en trackrecord in BtC marketing.
 • Zelfstandigheid, pro-activiteit en overtuigingskracht.
 • Nauwkeurig en een goed analytisch vermogen.

Bijzonderheden

Je werkt met enige regelmaat vanuit het hoofdkantoor van de Volksbank in Utrecht.Wil je solliciteren naar de functie van online marketeer bij ASN Bank? Klik op de deze link en reageer op deze vacature. Laat je motivatie en CV achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met onze recruiter Nikki Gunnink via nikki.gunnink@devolksbank.nl of 06-12656229.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.