Vacature voor Webanalist bij The Sting

Sting logo rood chroom 2014Voor het hoofdkantoor in Lijnden is kledingketen The Sting op zoek naar een full-time Webanalist.

De functie:

Als webanalist ondersteun je de e-commerce afdeling in het uitvoeren van analyses op online en offline data. Je bent verantwoordelijk voor het beheren en uitbreiden van de huidige webanalytics implementaties van onze online kanalen. Daarnaast zal je tests opzetten en deze evalueren om onze kanalen te optimaliseren en te personaliseren.
Verder zal je werken aan analyses die zowel online als offline van groot belang zijn. Denk hierbij aan het segmenteren van klantdata, forecasting en modelling.
Je zal rapporteren over het gebruik van het platform en deelnemen aan zeer uiteenlopende projecten. Je zal dan ook zelf actief mee testen aan nieuwe functionaliteiten en optimalisaties van het platform.

Het profiel:

Wij zijn op zoek naar een analytisch persoon met gevoel voor fashion. Je hebt een afgeronde WO opleiding in bijv. Economie, Wiskunde, Bedrijfskunde of Informatica en bent bekend met statistische software als SPSS, R of MatLab. Het kunnen uitvoeren van regressie en / of cluster analyses is hierbij van belang.
Er wordt gewerkt met Adobe Analytics, Target en Google Analytics. Je hebt bij voorkeur ervaring met een van deze pakketten. Basis kennis van HTML, CSS en JavaScript is vereist.

The Sting biedt:

Een professionele werkomgeving waarin veel ruimte is voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. In jouw rol als web analist krijg je veel vrijheid om dataverzameling, analyses, testen en personalisatie naar een hoger niveau te tillen op een zeer jonge e-commerce afdeling.

Interesse?

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en herken je jezelf in bovengeschetst profiel? Reageer dan via onze sollicitatiepagina.