Vacature voor Webanalist & Optimalisatie Specialist Business bij T-mobile

Logo T new
T-Mobile is niet zomaar een telecombedrijf. Als onderdeel van Deutsche Telekom neemt T-Mobile een belangrijke positie in op het gebied van mobiel internet. Wij verbinden mensen door het snelste 4G netwerk beschikbaar te stellen aan onze klanten. Elke dag weer. Met ruim 1450 enthousiaste collega’s zorgen we ervoor dat onze klanten waar ook ter wereld in contact kunnen zijn met hun dierbaren en zakelijke relaties. Super snel en zonder gedoe.

Ben jij die gedreven en zelfstandige professional op zoek naar een baan als

Webanalist & Optimalisatie Specialist Business?
Standplaats: Den Haag – fulltime

T-Mobile verbindt. Verbind jij je aan T-Mobile?

Functie

Binnen T-Mobile is een nieuw team Digital & Development team opgezet. Voor dit nieuwe team zijn we op zoek naar iemand die het leuk vindt om vanuit de basis de webanalytics op te tuigen, A/B testen in te regelen en klantinzichten te verzamelen via kwalitatieve onderzoeksmethoden. Er zijn wekelijkse discussies met het team in de stand-up, waar jij aan het roer staat. Je bent de stem van de klant en de drijvende kracht achter het optimaliseren.
In deze rol ben je o.a. verantwoordelijk voor;

  • Het inzichtelijk maken van webanalytics binnen de businesskanalen;
  • Het analyseren en optimaliseren van activiteiten, kanaalspecifiek én over de kanalen heen (websites, telesales, fysieke winkels);
  • Het uitzoeken van de beste aanpak om een bepaalde klantvraag te kunnen beantwoorden;
  • Het visualiseren van data;
  • Het vertalen van vragen vanuit de business naar analytics oplossingen;
  • Het actief signaleren van kansen en acties om de website te optimaliseren.

Functie eisen

Om deze functie tot een succes te maken, heb jij affiniteit met cijfers en minimaal een afgeronde hbo-opleiding. Je hebt ervaring met het presenteren van verbetervoorstellen o.b.v. web- en klantdata. Je hebt ervaring met webanalytics tools (zoals Google Analytics) en je kunt zeer goed overweg met optimalisatie programma’s (zoals Optimizely/VWO). Bovendien toon je initiatief om het belang van analytics en optimalisaties, in de hele organisatie duidelijk te maken.

Weet jij de connectie te leggen tussen cijfers, psychologie en design en werk je graag samen in een team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij bieden

T-Mobile Netherlands BV is een jonge organisatie en een van de meest toonaangevende bedrijven in mobiele communicatie. Met ruim 1450 enthousiaste collega’s werken we in projectteams aan verbetering en innovatie van onze producten en diensten. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe medewerkers die zich daarvoor in willen zetten.T-Mobile biedt haar medewerkers een uitstekend salaris aan en zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden. T-Mobile vindt zowel persoonlijke als professionele groei en ontwikkeling zeer belangrijk. Dit is waarom wij een groot aanbod hebben in opleidingsmogelijkheden. Werken bij T-Mobile betekent werken in een uitdagende dynamische omgeving, met een netwerk van hoog gekwalificeerde collega’s. In hechte samenwerking met je leidinggevende kun je je eigen carrière vorm geven binnen onze organisatie. Carrière paden zijn transparant en mogen van nationale of internationale aard zijn.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kun je terecht bij Mel Hakker.

Ben jij de Webanalist & Optimalisatie Specialist Business die wij zoeken? We kijken uit naar jouw sollicitatie.