Verslag & foto’s van MeasureBowling Utrecht #3

Donderdag 12 juni trapten Brazilië en Kroatië het WK voetbal af en stonden er 40 analisten bij Mitland Bowling voor de derde editie van MeasureBowling Utrecht.

team-photo

Mede door het weer, het WK hockey én het WK voetbal was de opkomst iets lager dan bij de vorige edities, wat overigens niet ten koste ging van de sfeer.

Waar in de rest van Europa – er werd in 25 steden in heel Europa, door zo’n 280 man – naast de ‘hoogste score’ competitie ook nog een nerd-shirt-competitie liep, lag in Utrecht vooral de focus op het behalen van de hoogste scores.

High scores

Waar iedereen een highscore verwachtte van Mike van Hoenselaar (hij kwam met een eigen bal en had tijdens de eerste editie de high score), ging de hoogste score in Utrecht (163) dit keer naar Lennart Ouwerkerk, gevolgd door Joël de Haan (159). In heel Europa was een bowler uit Helsinki nét iets beter met een puntentotaal van 172.

high-score-lennart

Vergeet je schoenen niet!

Tijdens de eerste editie stapte er een bowler mét bowlingschoenen aan in de auto. Dit jaar leek dit weer het geval. We vonden schoenen en geen eigenaar, tot het moment dat Jorden Lentze uit het niets verscheen. Het waren zijn schoenen en hij was nog niet op weg naar huis…

shoes-jorden

Toen het WK begon verplaatste de bowlers zich naar het scherm, om live de openingswedstrijd Brazilië – Kroatië te volgen. Hierdoor werd er niet, zoals tijdens de eerdere edities, de volle 3 uur (!) gebowld, maar werd er korter gebowld en vooral gekeken en gedronken.

Bedankt!

We willen naast alle deelnemers ook de sponsoren, Adobe, SiteSpect en Rabobank (IKS) bedanken, zonder hen had deze derde editie niet kunnen plaatsvinden. Sponsoren: bedankt!

Reacties (1)

Reacties zijn gesloten.