We gaan weer Measure Bowlen – 2 juni – Utrecht centrum

Binnenkort is het weer tijd om je bowlingschoenen uit de kast te halen en de kegels om te gooien. Dit doen we tijdens MeasureBowling Utrecht, het Nederlandse deel van MeasureBowling Europe.

Bier, bowling en bitterballen

Voorgaande edities waren een groot succes en daarom doen we het nog een keer en wel op donderdag 2 juni (deuren open om 19.30 uur) in het centrum van Utrecht, 5 minuten lopen vanaf het centraal station.

Noteer daarom in je agenda:

Datum: donderdag 2 juni 2016
Tijd: 20:00 – 23:00 uur
Locatie: Bison Bowling Utrecht (locatie op Google Maps, bijna ín Utrecht CS!).

Ga nu direct naar de inschrijf website om er op 2 juni bij te zijn.

Over: MeasureBowling Europe

MeasureBowling is ontstaan vanuit de Measurecamp unconference meetings in London. Na een goed congres volgde steevast een bowlingavond. Geen duur betaald congres om elkaar te zien en kennis te delen, maar gewoon een leuke bijeenkomst met bier, bitterballen en bowling en vooral veel goede gesprekken over ons vak.

Na twee events in Londen was het de beurt aan heel Europa. Buiten Utrecht deden ook steden als Berlijn, Dublin, Edinburg, Lille, Londen, Madrid, Parijs en Warschau mee. Foto’s en teksten worden onderling gedeeld via Twitter en de hashtag #measurebowling. Dit jaar, de 7e editie, zijn we met 24 verschillende Europese steden! Er zijn prijzen voor deelnemers door heel Europa, de hoogste scores en de beste “nerd” t-shirts.

MeasureBowling2015

Voor wie / aanmelden

Ben je werkzaam in het analytics en conversie-optimalisatie vakgebied en heb je zin om te komen? Meld je dan vooral aan! Deelname kost 15 euro voor drankjes, hapjes en bowlen. Dat is weinig geld voor een avond met gave mensen, bier, bowling en bitterballen. Overigens: je hoeft niet te bowlen, alleen aan de bar hangen mag ook 🙂

Er is beperkt plek wees er dus snel bij!

Inschrijfpagina Measurebowling #7 – Utrecht – 2 juni 2016

Sponsors

Heb je interesse om dit event te sponsoren? Neem dan contact met ons op.