Web Analytics Wednesday: 9 december

waa logoOver vier weken is al weer de laatste Web Analytics Wednesday van 2009 en wel op 9 december. Twee leuke cases vullen de middagsessie die wordt afgesloten met een kleine borrel. We zijn op deze Web Analytics Wednesday te gast bij LBi Lost Boys in Amsterdam van 16:00 tot 18:00 uur. Wil je hierbij aanwezig zijn? Stuur dan een e-mail naar: waw@netprofiler.nl

Het programma

16:00 uur Welkom
Bertwin Menninga, web analist voor TMg, gaat in op de organisatie van de web analytics binnen de Telegraaf Media Groep. Hij legt uit hoe wordt omgegaan met de persoonlijke mening en smaak van stakeholders en hoe een standaardisatie over 100 sites wordt uitgerold. Daarnaast gaat hij inhoudelijk in op het lopende webanalyse ShoppingMall project.

Robin van Muijen, web analist bij Agis Zorgverzekeringen, presenteert de resultaten van een web analytics project ter verbetering van de interactie met de online klant. Robin van Muijen vertelt over de leermomenten en uitkomsten van dit project – geïllustreerd met concrete cases voor een hogere conversie en klanttevredenheid.

18:00 uur Borrel aangeboden door LBi Lost Boys.

Locatie

LBi Lost Boys
Joop Geesinkweg 209
1096 AV Amsterdam

Afslag S 111 op de Ring A10 (Amstel Businesspark)

Via openbaar vervoer:
– Metro halte Spaklerweg.
– Neem de uitgang Wenckebachweg en loop rechtdoor lang het fietspad.
– Ga aan het eind van het pad rechts, de Wenckebachweg op.
– Na ongeveer 10 minuten lopen kom je bij een rotonde, waar je rechtdoor gaat.
– Je loopt nu op de Joop Geesinkweg. Recht voor je zie je het LBi Lost Boys gebouw.

Wil je hierbij aanwezig zijn? Stuur dan een e-mail naar: waw@netprofiler.nl

Reacties (0)