Webanalisten.nl samenwerkingen en webanalyse vacatures

Een aantal leuke ontwikkelingen voor webanalisten.nl die ik graag met jullie wil delen:

Samenwerking met Twinkle
Vanaf nu zal er elke maand in, hét tijdschrift voor ecommerce, Twinkle een artikel verschijnen vanuit webanalisten.nl over conversie optimalisatie (1 pagina, 450 woorden). Een aantal artikelen die op de website in de afgelopen maand het beste zijn beoordeeld / meest bezocht / meeste discussie opleverden zullen we in een poll stoppen, zodat we onderling kunnen bepalen welk artikel voor publicatie in Twinkle in aanmerking komt. 9 juli volgt de eerste poll!

Samenwerking met Marketingfacts.nl
Per heden zal er wekelijks (elke maandag of dinsdag) vanuit webanalisten.nl een artikel met een weekoverzicht worden geschreven voor hét weblog voor online marketing: marketingfacts.nl. In dit artikel zal een overview worden gegeven van de meest interessante artikelen van de afgelopen week op webanalisten.nl

Opname in de Marcom Top100: Stem nu op ons!
Webanalisten.nl is opgenomen in de lijst van websites die meedingen voor een plaats in marketingfacts.nl Marcom Top100. Oproep: de Top100 wordt samengesteld door onder andere stemmen van Marketingfacts leden. Je kunt hier gratis lid worden en dan hier stemmen. Leuk als je daarbij aan webanalisten.nl denkt!

Vacatures op de website
Waar er eerder al interesse was vanuit andere partijen heeft nu SNS Bank gevraagd of zij een webanalisten vacature mochten plaatsen. Dit heeft ons doen besluiten om versneld het vacature gedeelte online te zetten en die bestaat uit:

  • tabblad met “webanalyse vacatures” met op deze pagina een overzicht van de recente vacatures (en kosten voor plaatsing).
  • vacature wordt geplaatst als artikel, maar met in de titel de melding “vacature:”.
  • Kosten voor het plaatsen van vacatures zijn gesteld op 250 euro per plaatsing, met in deze introductiefase geen vergoeding voor, daadwerkelijk via de vacature op webanalisten.nl, aangenomen mensen. De opbrengsten worden verdeeld volgens de sleutel beschreven op “over ons”.

Ook een voorstel voor samenwerking of wil je een webanalyse vacature laten plaatsen: gebruik ons contactformulier!

Reacties (1)

Reacties zijn gesloten.