Experimentation culture awards

Experimentation Culture Awards 2021

Het is tijd om je casestudies voor de Experimentation Culture Awards 2021 in te sturen!

Tijdens de Experimentation Culture Awards staat het belang van een experimenteercultuur en -mindset binnen organisaties centraal. Het werk van convesie specialisten bestaat niet alleen maar uit het uitvoeren van dat ene succsecvolle experiment (A/B-test). Het gaat vooral over het verbeteren van het proces, de structuur, betrouwbaarheid, democratisering en motivatie voor experimenten en datagedreven besluitvorming. Het gaat om CRO en A&B-testen in het DNA van een organisatie te krijgen in plaats van het gebruiken als een losse flodder.

Vorig jaar zijn de awards voor het eerst georganiseerd (zie hier de 2020 finalisten en winnaars) en het was een groot succes. Enerzijds mooie cases over groei in CRO en A/B-test volwassenheid (de groei wordt beoordeeld, niet het niveau waarop je acteert) en anderzijds heel veel kijkers naar de liveshow. Dat smaakt naar meer!

Daarom is het tijd om de Experimentation Culture Awards 2021 aan te kondigen!

Stuur je award case uiterlijk 21 mei op

Ton Wessseling (juryvoorzitter 2020/2021): “We willen je graag belonen voor groei in volwassenheid op het gebied van datagedreven belissingen nemen. Wij zoeken verhalen die anderen zullen inspireren om door te gaan met het onderhouden en verbeteren van een experimenteercultuur.”

Aanmelden duurt ongeveer 5 minuten en er zijn 3 verschillende awards te winnen:

  • Individuele award: iets wat 1 persoon (jij?) de afgelopen maanden heeft gedaan om de experimenteercultuur in een organisatie of zelfs breder te behouden of te verbeteren.
  • Team award: iets dat een team (jouw team?) de afgelopen maanden heeft gedaan om de experimenteercultuur in de organisatie of zelfs breder te behouden of te verbeteren.
  • Organisatie award: iets dat een organisatie (jouw organisatie?) de afgelopen maanden heeft gedaan om de experimenteercultuur in de organisatie te behouden of te verbeteren.

Stuur je award case in! (dit duurt slechts 5 minuten)

De 2021 jury nomineert 5 finalisten in elke categorie, op 8 juli worden de winnaars live bekendgemaakt. Alle finalisten zullen worden geinterviewd en met beeldmateriaal zichtbaar zijn in de live uitzending. Meer informatie: https://experimentationcultureawards.com/