Google Analytics congres 21 maart – entree verloting!

Deze week wordt in de Meervaart in Amsterdam voor de derde keer de Google Analytics User Conference georganiseerd: hèt evenement voor iedereen die gebruik maakt van Google Analytics.

Na twee succesvolle edities van de Google Analytics User Conference, breiden ze dit jaar uit met een Training Day (22 maart); de dag voor elke MKB-er, marketing- en communicatieprofessional die Google Analytics gebruikt of er mee te maken heeft en wil weten hoe er (veel) meer uit te halen is.

De Conference Day (21 maart) is enerzijds breder, maar gaat ook verder de diepte in. Deze dag is gericht op de Google Analytics Power Users, met Master Classes en keynote sprekers van Google: Justin Cutroni; Analytics Advocate at Google, Sagnik Nandy; Senior Staff Software Engineer, en Paul Muret; Engineering Director. Paul is de bedenker van Urchin en eindverantwoordelijk voor Google Analytics binnen Google.

Verloting 2 entreekaarten voor de Conference Day op 21 maart


Een kaartje kopen voor #GAUC2012 is al niet meer mogelijk. Wegens groot succes is het congres al volledige uitverkocht. Je enige kans op een kaartje is meedoen aan de verloting via webanalisten.nl. Je kunt dan een gratis toegangsbewijs winnen voor de Conference Day op 21 maart aanstaande.

Je kunt meedoen door dit formulier op onze facebook pagina in te vullen. Het is formulier is alleen beschikbaar als je lid bent van onze facebook groep. Ben je dat niet, dat wordt dat gevraagd. Bij verloting controleren we wel of je nog steeds lid bent 🙂 Geen zin om mee te doen / geen tijd om te gaan: hier op webanalisten wordt na afloop verslag gedaan van de highlights van het congres.

Hier kun je je inschrijven voor de verloting

Reacties (2)

Reacties zijn gesloten.