Nieuwe bloggers (jij ook?)

De lijst met bloggers op webanalisten.nl is sinds de vorige update al weer uitgebreid met 5 nieuwe mensen die ik graag ook even officieel welkom wil heten:

  • Vincent Spaans: webanalist bij Bookit en van daaruit bij veel druk bezochte websites in de reisbranche bezig met Google Analytics en marketing events via Optizen.
  • Mark van Loon: web- en database Marketeer bij E-Profile/DM Media. Focus webanalyse, maar ook usability.
  • Jan de Vries: Bij het merk FBTO van Achmea bij de afdeling Marketing Intelligence verantwoordelijk voor Web Intelligence en houdt zich vanuit die rol bezig met online klant onderzoek, web analyse, integratie online- en offline data en web reports.
  • Gjalt Jellesma: webanalytics consultant voor online marketing bureau OneToMarket. Heeft er voor gezorgd dat webanalisten.nl nu ook indextools.com als test heeft draaien.
  • Andre Dominicus: actief weblogger over het webanalyse vakgebied op zijn eigen persoonlijke weblog en traffic analyst bij Interpolis.

Iedereen veel plezier en succes! Ben je zelf een specialist in één of meerdere van de onderwerpen op dit weblog (basicly: meer geld verdienen met hetzelfde bezoek aan je online media) en wil je daar artikelen over schrijven: meld je aan!

Wat kun je verwachten van een blogger op webanalisten.nl? In totaal streven we op dit moment naar 2 artikelen per werkdag. Dit zal enerzijds een markt / nieuws artikel zijn (vanuit de pen van Reinout en Ton) en anderzijds een meer inzicht artikel vanuit een “gastblogger”. We gaan er vanuit dat we in totaal zodadelijk 40 gastbloggers actief hebben. Dit betekent dat de gemiddelde verwachting is dat elke gastblogger elke 2 maanden een bericht plaatst. De ene persoon zal frequenter actief zijn en ons 2 wekelijks voorzien van snelle conversietips, de ander komt eens per kwartaal of half jaar met datgene wat nu net maakt dat jij meer gaat verdienen met jouw website!

Reacties (1)

Reacties zijn gesloten.