Sprekersprogramma #ddtt meetup 6 mei Amsterdam

ddtt_amsterdam

Dinsdag 6 mei 2014 organiseert webanalisten.nl de eerste Digital Data Tips Tuesday in Dauphine te Amsterdam. We hebben in het auditorium van Dauphine ruimte voor 100 analytics en optimalisatie managers en specialisten voor een duik in de tag management-diepte.

Sprekers

ddtt_speakers

We hebben 3 sprekers op het podium staan:

  • Simo Ahava vanuit Finland – tag management guru – hij vertelt over wat tag management nu eigenlijk precies (geworden) is en waarom het zo gaaf is.
  • Martijn Visser van ING – technisch webanalist – hij rondde heel recent zijn tag management implementatie af en deelt met jullie zijn learnings hierover.
  • Tomas Salfischberger – co-founder van Tag & Data management platform Relay42 – hij vertelt over de groei van tag naar data management.

Vooraf netwerktijd met koffie en thee, achteraf met bier en bitterballen!

Inschrijven

#ddtt is, met dank aan onze sponsors, gratis toegankelijk voor iedereen die actief bezig is met rendement uit data gedreven digitale marketing (maximaal 2 per bedrijf). Alleen voor bezoekers met een sales- of accounting-functie of die werkzaam zijn voor een software leverancier vragen we 50 euro entree.

Inschrijven kan door je aanwezigheid te bevestigen via de
Online Optimizers Meetup group voor het:
#DDTT event op 6 mei.

Je bent alleen zeker van toegang na inschrijving!

Sponsors

Dank aan hoofdsponsor:
webtrekk_433

en dank aan sponsors:
optimizely_200
relay42_200

Bezoek hun websites eens en bekijk hun aanbod – zij maken deze meetup mogelijk!